Degustace formou workshopu „domácí přípravy čaje a bylin“.

Proběhla 12 října 2017 v Městské knihovně Karlovy Vary. Na pěti samostatných místech si účastníci samostatně trénovali přípravu různých čajů. „Jak na to“ bylo demonstrováno formou krátkých filmů a obsáhlým výkladem v průběhu workshopu.

A co že se připravovalo?

Spot 1 – příprava černého a zeleného čaje pomocí „běžného domácího“ nádobí
(Thai Lemongrass Black Tea 2017)
(Vietnamese Lemongrass Green Tea 2016)

Spot 2 – příprava zeleného mletého čaje pomocí tradičního japonského nádobí
(Thai Matcha Medium Sweet Tea 2017)

Spot 3 – příprava čaje soupravou Gong Fu
(2011 Pu-Erh Chrysanthemum San Cha)

Spot 4 – příprava čaje pomocí jiného nádobí (gaiwan, degustační šálek)
(2010 Chinese Anhua Shi Liu Liang Cha)

Spot 5 – příprava čaje z koncentrátu Samurai Shot
(Sweet Flower)

Pořad se setkal s nebývalým úspěchem a účastníci byli nadšeni, … tak jako já!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *